podia en publicaties

Mijn poëzie werd, in het Nederlands en vertaald, opgenomen in meerdere bloemlezingen en gepubliceerd in verscheidene literaire tijdschriften. Zo was mijn werk onder meer te lezen in Het Liegend Konijn, op the low countries, Krakatau, in Güncel Sanat, Cultuurkrant, MUGzine, Kara Zambak, De Honingzaag, Land der horizonten (Dichters in de Prinsentuin 2013), De kunst van het loslaten, Goudlicht en avondschijn – De 100 beste gedichten uit de Turing Gedichtenwedstrijd 2017 en De mens, de menigte (Dichters in de Prinsentuin 2020).

In december 2019 verscheen mijn debuutbundel Hoofdkwartier bij literaire uitgeverij De Kaneelfabriek. Meer over deze bundel lees je hier.

Ik ben de laatste jaren aangetroffen op de planken van onder meer Hoge Luchten – Schatten uit het Rijks, OBA Amsterdam, Orde van den Prince in Knokke Vlaanderen, Dat Bolwerck Zutphen, Ongehoord! Rotterdam, Poëzie Gaat Door in Den Haag, Bach Bridges Festival, Juni Gedicht in Amsterdam, Festival Fabriek Magnifique, Literair Festival Het VerhAal en poëziefestival Dichters in de Prinsentuin in Groningen.

Als je wil weten waar ik de komende tijd voordraag, kijk dan even in de agenda.

Ben je organisator van een mooi podium en geïnteresseerd in een voordracht? Of ben je op zoek naar een gedicht op maat? Dan kun je hierover contact met me opnemen via dit formulier.

Sabine

 

VOLG MIJ HIER: