podia en publicaties

Zowel proza als poëzie van mijn hand vond een weg naar internetpodia, zoals Krakatau, naar kranten en tijdschriften (waaronder meerdere Turkse literaire tijdschriften, zoals Güncel Sanat). Maar ook in verschillende papieren bundels is mijn werk te lezen. Zo staat mijn poëzie in Land der horizonten – Dichters in de Prinsentuin 2013, een internationale bloemlezing. Ook werd mijn werk opgenomen in de bloemlezing De kunst van het loslaten en in de bundel Goudlicht en avondschijn – De 100 beste gedichten uit de Turing Gedichtenwedstrijd 2017.

Sinds enkele jaren ben ik fysiek ook op het podium te vinden. Een kleine greep uit waar ik werd aangetroffen: Licht en Dimensie in Dat Bolwerck, het Nederlands Dichters Podium, LiteRAR en Muziek, OBA Amsterdam (uiteraard in Amsterdam), Japoezzziea, VERS Veghel, Dichtersfeest Eindhoven, Literair Trefpunt Brielle, de Week van de Cultuur Maassluis, Literair café De Mooie Woorden Naaldwijk, CultuurCafé, Kopwit, Ongehoord! Rotterdam, Podium Binnenstebuiten Vlaardingen, Poëzie Gaat Door in Den Haag,

Wat festivals betreft was ik onder andere te zien op het Bach Bridges Festival, Augusta Peaux-festival, Juni Gedicht Amsterdam, Festival Fabriek Magnifique, Literair Festival Het VerhAal, en op poëziefestival Dichters in de Prinsentuin (eerste internationale editie: Land der Horizonten).

Van oktober 2014 tot februari 2015 heb ik me, op uitnodiging, bijna vier maanden lang in de Literaire Residentie Sluis gewijd aan het schrijven van mijn eerste bundel. Door onder meer een grote hersentumor, en als gevolg daarvan een dito hersenoperatie in het afgelopen jaar, heeft het werken aan die bundel daarna helaas min of meer stilgelegen. Maar inmiddels is het bundelschrijven weer volop hervat. De komende tijd zal grotendeels in dat teken staan.

Als je wilt weten waar ik de komende tijd voordraag, kijk dan even in de agenda.

Ben je organisator van een mooi podium en geïnteresseerd in een voordracht van mij? Of ben je als bedrijf of particulier zijnde op zoek naar een gedicht op maat? Dan kun je hierover, én over tarieven, contact met me opnemen via het contactformulier.

Sabine

Om te delen