agenda

Ook de komende weken loop ik in het wild rond. Hier kun je mij en mijn poëzie onder andere treffen:

  • Op donderdag 9 augustus worden versregels van mij aangebracht op een muur in het mooie Zutphen. Lees er hier meer over.
  • Woensdagochtend 15 augustus ben ik te horen in het radioprogramma Goedemorgen Stedendriehoek van RTV Stedendriehoek. Een gesprek over mijn muurpoëzie.
  • Op 26 augustus wordt de bundel ‘De kunst van het loslaten‘ gepresenteerd. Een bloemlezing door uitgeverij Heimdall, waarin een gedicht van mijn hand is opgenomen. De bundel is vanaf die datum bij de boekhandel te koop of te bestellen via internet, maar je kunt hem nu al reserveren (Mocht u last hebben van ongeduld).
  • Op vrijdagavond 7 september sta ik op de planken van Literair café ‘De Groene Fee’, Belcrumhuis in Breda. Aanvang 20.00 uur.
  • Zondag 16 september zal beeldend kunstenaar Borg de Nobel live schilderen bij de gedichten die ik voordraag tijdens de Kunstroute Aalsmeer. Locatie: Kunstkas Aalsmeer. Borg schildert prachtig, dus dat belooft bijzonder te worden! Ook is daar het boeiende werk van Marijke van Oostrum en Tobias Rothe te bewonderen.

En er staan nog veel meer optredens en projecten gepland. Binnenkort vertel ik daar over op deze site.

Ben je organisator van een mooi podium en geïnteresseerd in een voordracht? Of wil je dat ik in opdracht iets voor je schrijf? Dan kun je hierover, én over tarieven, contact met me opnemen via het contactformulier op deze site.

Sabine

Om te delen