agenda

Presentatie van Het Liegend Konijn

Het Liegend Konijn, tijdschrift voor hedendaagse Nederlandstalige poëzie, brengt onder redactie van Jozef Deleu twee keer per jaar – in april en oktober – een gevarieerd beeld van onze actuele Nederlandstalige poëzie. Ieder nummer bevat nieuwe, niet eerder gepubliceerde gedichten van telkens een dertigtal dichters: uit het nest geroofd. De meewerkende dichters vormen een bont gezelschap van jonge debutanten, rijpe poëten en oude meesters. Diversiteit en respect voor uiteenlopende poëtica’s liggen aan de basis van een unieke mix waardoor ieder nummer een kleurrijke waaier biedt van onze hedendaagse poëzie.

Op zondag 24 oktober wordt om 15.30 uur het nieuwste nummer van Het Liegend Konijn gepresenteerd bij onafhankelijke boekhandel Bosch&deJong in de bruisende Fenix Food Factory op Katendrecht in Rotterdam. Dichters uit dit nieuwste nummer (waaronder ik) zullen dan voordragen.

Je bent welkom daar bij te zijn.

Zondag 24 oktober 15.30 – 17.30 uur.
Inloop om 15.00 uur. 
De boekwinkel is geopend tot 19.00 uur.

Bosch&deJong boekverkopers
in de Fenix Food factory
Nico Koomanskade 1025
Rotterdam

Houd er rekening mee dat die dag de Marathon van Rotterdam plaatsvindt, waardoor het tot een uur of 3 erg hectisch is in het centrum. De metro’s rijden gewoon, met uitzondering van station Leuvehaven, dat is tot 15 uur afgesloten. Zie ook https://www.nnmarathonrotterdam.nl/info/event-info/

Het oktobernummer is vanaf 20 oktober verkrijgbaar in de boekhandel. Je kan het tijdschrift ook hier bestellen.

 

Het Liegend Konijn 2021/2

 

Ben je organisator van een mooi podium en geïnteresseerd in een voordracht? Dan kun je me een bericht sturen via het contactformulier.

Sabine

 

Om te delen