In opdracht

Wil je een beklijvend gedicht, op maat geschreven? Overweeg voor je onderneming poëtische regels op de gevel of binnenmuur. Een aandachtsvanger voor bezoekers en passanten. Woorden die je onderscheiden, woorden die de polsslag van je zaak vatten. Je kunt ook denken aan een gedicht op een mooie kaart of op een andere attentie voor je netwerk.

Misschien zoek je als particulier of organisatie juist poëtische woorden voor een bijzondere gelegenheid zoals een opening. Of een afscheid. Van die speciale collega, van een vriend, van een dierbare. Om te herinneren. Te bedanken. Of gewoon ‘zomaar’. Ernstig of met een knipoog. Meer of minder toegankelijk. Ingetogen of uitbundig.

Ik schrijf het van harte voor je. In mijn eigen stijl, met mijn eigen stem. Je kunt het me via het contactformulier laten weten als je geïnteresseerd bent. Dan overleggen we wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Ik werkte al voor verschillende opdrachtgevers waaronder particulieren, horecaondernemers, gemeenten, websitehouders, muzikanten, radiomakers en kunstlocaties.

 

 

Hieronder een voorbeeld van een gedicht dat ik in opdracht maakte voor en over de Wester Wijnfabriek in Amsterdam. Het beeld is van Annelies Verhelst en Babette Hilhorst verzorgde de grafische vormgeving. Er zijn ansichtkaarten van gedrukt.

 

 

Een recent voorbeeld van poëzie, door mij geschreven en ingesproken, op muziek. In dit geval van de internationaal werkende componist en muzikant Flowermouth.

De waanzin is in iedereen

 

 

Sabine

Om te delen