In opdracht

Zoek je een op maat geschreven beklijvend gedicht? Overweeg je voor je onderneming poëtische regels op de gevel of binnenmuur? Als aandachtsvanger voor bezoekers en passanten? Woorden die de blik laten rusten, woorden die de polsslag van je zaak vatten? Denk je aan een gedicht op een mooie kunstzinnige kaart of een andere pöetische attentie voor je netwerk?

Ben je beeldend kunstenaar? Videomaker, filmmaker, documentairemaker? Fotograaf? Muzikant? Ontwerper? Tentoonstellingsmaker? Podiumbieder? Galeriehouder? Ik, liefhebber van kunst en cultuur in de breedste zin van het woord, vind jou heel graag op het raakvlak van waar jij cultureel beweegt en mijn poëzie.

Of misschien zoek je juist als particulier of (al dan niet) culturele organisatie poëtische woorden voor een bijzondere gelegenheid zoals een opening. Of voor een afscheid. Van die speciale collega, van een vriend, van een dierbare. Om te herinneren, te bedanken, te vieren, of gewoon ‘zomaar’. Serieus van toon of met een knipoog. Meer of minder toegankelijk. Ingetogen of juist uitbundig.

Ik schrijf van harte voor je. Naar jouw wensen, maar in mijn eigen stijl, met mijn eigen stem.

Ik werkte al voor en met verschillende culturele organisaties, kunstenaars, muzikanten, radiomakers, particuliere opdrachtgevers, ondernemers en gemeenten. (Onder deze tekst wat voorbeelden.)

Je kunt het me via het contactformulier laten weten als je geïnteresseerd bent. Dan overleggen we wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Ik tref je graag!
Sabine

Muurgedicht in Zutphen

Een recent voorbeeld van poëzie, door mij geschreven en ingesproken, op muziek. In dit geval van de internationaal werkende componist en muzikant Flowermouth. De waanzin is in iedereen. Uitgebracht op zijn album In a breath’s length :

VOLG MIJ HIER: