In opdracht

Zoek je een op maat geschreven beklijvend gedicht? Overweeg je voor je onderneming poëtische regels op de gevel of binnenmuur? Als aandachtsvanger voor bezoekers en passanten? Woorden die je treffen, woorden die de polsslag van je zaak vatten? Denk je aan een gedicht op een mooie kaart of een andere pöetische attentie voor je netwerk?

Of misschien zoek je als particulier of organisatie juist poëtische woorden voor een bijzondere gelegenheid zoals een opening. Of een afscheid. Van die speciale collega, van een vriend, van een dierbare. Om te herinneren, te bedanken, of gewoon ‘zomaar’. Ernstig of met een knipoog. Meer of minder toegankelijk. Ingetogen of juist uitbundig.

Ik schrijf van harte voor je. Naar jouw wensen en in mijn eigen stijl, met mijn eigen stem. Je kunt het me via het contactformulier laten weten als je geïnteresseerd bent. Dan overleggen we wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Ik werkte al voor verschillende opdrachtgevers waaronder particulieren, horecaondernemers, gemeenten, websitehouders, muzikanten, radiomakers en kunstlocaties.

Muurgedicht in Zutphen

Een recent voorbeeld van poëzie, door mij geschreven en ingesproken, op muziek. In dit geval van de internationaal werkende componist en muzikant Flowermouth. De waanzin is in iedereen. Uitgebracht op zijn album In a breath’s length :

Sabine

Om te delen