dichter in opdracht

Wil jij een gedicht op maat geschreven? Over je bedrijf bijvoorbeeld? Overweeg dan een gedicht voor op de gevel of op de binnenmuur van je onderneming, woorden waarin de ziel van je zaak wordt gevat. Of denk aan een mooie poëziekaart voor je bezoekers, je gasten, je klanten. Zodat ze je niet vergeten, en zelfs je naam kunnen rondsturen.

En misschien wil je (als organisatie of als particulier) graag persoonlijke poëtische woorden voor een afscheid. Van een speciale collega, van een vriend, een dierbare. Of voor een andere bijzondere gelegenheid. Om te herinneren. Te herdenken. Of gewoon ‘zomaar’. Ernstig of met een knipoog. Meer of minder toegankelijk. Ingetogen of uitbundig. Het kan allemaal.

Ik schrijf het graag voor je. In mijn eigen stijl, met mijn eigen stem. Dat laatste zowel figuurlijk als letterlijk. Want ook het door mij voor laten dragen is mogelijk. Je kunt me via het contactformulier laten weten als je geïnteresseerd bent. Dan overleggen we wat de mogelijkheden en de kosten zijn.

Hieronder een voorbeeld van een gedicht dat ik in opdracht maakte van Juni Gedicht en voor en over de Wester Wijnfabriek in Amsterdam. Het beeld is van Annelies Verhelst en Babette Hilhorst verzorgde de grafische vormgeving. Er zijn ansichtkaarten van gedrukt.

Sabine

Om te delen